Pelletkachels

Een pelletkachel koop je bij Wijma Haarden

Steeds meer mensen kiezen voor het gemak van een pelletkachel. En dat vinden wij heel logisch! Een pelletkachel is namelijk heel eenvoudig in gebruik, heeft een zeer hoog rendement (meer dan 90%) en heeft een minder hoge schoorsteen nodig dan een houtkachel (minder trek nodig). Daarnaast bespaar je met een pelletkachel uiteraard op je energiekosten. De kachel kan naar beneden gedraaid worden! De pelletkachels hebben daarnaast een behoorlijke ontwikkeling mee gemaakt en zijn daardoor bijna geruisloos. Ook zijn pelletkachels een stuk milieuvriendelijker dan houtkachels. Een pelletkachel stoot zo’n 95% minder fijnstof uit. Genoeg reden dus om er één aan te schaffen! Wij zijn o.a. dealer van Edilkamin, Artel, Jøtul, Italia Camini en Jacobus.

Wat zijn pellets?

Houtpellets zijn geperste houtkorrels, gemaakt van reststromen zoals snoeihout, zaagsel, houtspaanders.Deze ‘grondstoffen’ worden, onder hoge druk, door een matrijs met gaten geperst.Omdat de pellets zijn geperst onder hoge druk, ligt de energiewaarde zeer hoog. Het rendement is meer dan 90%! De kwaliteit van de pellets is  zeer belangrijk. De DINplus of Ö-M7135 en de EN zijn de 2 certificaten die de hoogste houtpellets-kwaliteit garanderen. Wij raden je dus ook alleen deze pellets aan.

Groot aanbod van pelletkachels

Overtuigd van de voordelen van een pelletkachel? Kom dan langs in onze showroom. Wij willen graag aan alle specifieke wensen voldoen en leveren daarom te allen tijde maatwerk voor onze klanten. Vanwege het feit dat wij direct inkopen, kunnen wij de meest scherpe prijs aanbieden. Voor jou als klant is dit natuurlijk een groot voordeel. Wijma Haarden gaat enkel voor de beste kwaliteit pelletkachels. Dit betekent dat wij alleen hoog aangeschreven merken leveren zoals Altech, Blackline, Italiana Camini en Artel.Uiteraard moet je een pelletkachel ook onderhouden. Via onderstaande button lees je daar alles over.

Neem contact met ons op:

Pelletkachel Wijma
Contactformulier

Aanmelden nieuwsbrief

Aanmelden nieuwsbrief
Chat openen
Hallo,

Waar kan ik je mee helpen?