Houtkachels

Houtkachels koop je bij Wijma Haarden! Wil je er warm bij zitten en houd je van de geur en geluiden van een houtkachel? Kom dan eens langs in onze showroom in de Westereen. Wij houden rekening met jullie wensen en leveren ook maatwerk. Bij ons kun je terecht voor plaatstaal kachels, gietijzeren kachels en speksteen kachels. Ontdek de nieuwste modellen op het gebied van houtkachels. Geniet van de geur van een echt houtvuur, de warmte en een schitterend vlammenspel. Koop een houtkachel bij Wijma! Neem vandaag nog contact op of kom langs in onze showroom.Wij zijn dealer van o.a. Altech, Dovre, Reny, Varde, Jøtul en Wanders.

Altijd reden voor een houtkachel in huis

Een houtkachel in jouw woning is altijd een goed idee! Niet alleen geeft de kachel veel sfeer maar daarnaast bespaar je ook op je gasrekening! Elke houtkachel heeft een rendement van minimaal 75%. Als je op de juiste manier stookt, kun je een besparing van 50% op je energierekening realiseren. Uiteraard geven wij je graag tips hoe je het beste kan stoken. Maar naast besparing en sfeer geeft de kachel uiteraard ook een aangename warmte in huis!

Blijf op de hoogte van de regels

Sinds 2022 bestaat de Ecodesign 2022 wetgeving. Aanleiding van deze wetgeving wat het lage rendement van voornamelijk open haarden én dat de uitstoot van fijnstof te groot was. De wetgeving is in het leven geroepen zodat hout- en pelletkachels een minimaal rendement van 75% hebben en een uitstoot van fijnstof minder dan 40mg/ m3. Uiteraard adviseren wij bij Wijma hoe je in de basis al goed kunt stoken zodat je dit ook haalt met jouw kachel. Hebben jullie nog een open haard? Laat deze dan vervangen door een nieuwe haard. Kom langs in onze showroom en informeer naar de mogelijkheden bij jouw thuis.

Kijk ook eens in onze webshop voor het volledige aanbod:

“Zeer tevreden met de service en levering van Wijma Haarden. Wij genieten volop van onze nieuwe houtkachel!”

Fam Wijma, Damwâld

Neem contact met ons op:

Contactformulier

Aanmelden nieuwsbrief

Aanmelden nieuwsbrief
Chat openen
Hallo,

Waar kan ik je mee helpen?