Over ons

Wijma Haarden zit al sinds jaar en dag gevestigd in De Westereen. In de daar gevestigde showroom staat de koffie altijd klaar en zal Harrie Nuveld jou adviseren op een Friese nuchtere manier. Een vakman, waar je op kunt bouwen. Grappig weetje; Harrie is ook actief in de zorg en doet dit 1 dag per week. ” Een totaal ander werkveld maar dit geeft mij naast mijn commerciĆ«le beroep ook veel voldoening en ik vind het mooi om wat voor die mensen te kunnen betekenen”!

Breed aanbod

Naast kachels, en daar zijn er al zoveel van, is Wijma Haarden ook actief op het gebied van airconditioning en reiniging. ” Zo houd je het werk gevarieerd en heb je het gehele jaar aanbod, wat past bij het seizoen”. Kwaliteit is het belangrijkste maar uiteraard geldt ook een scherpe prijs. Het is dus van belang om de markt goed in de gaten te houden. Zo zijn gaskachels uiteraard de laatste tijd minder in trek en is er een run op pellet- en houtkachels. Zaak dus om voorraad te hebben zodat je snel kunt leveren.

Toekomstplannen

Wijma Haarden werkt samen met andere bedrijven zodat zij het brede aanbod kunnen blijven leveren. Sinds kort zit ook zoon Willem in de zaak. Hij doet o.a. de verkoop en de administratie. Daarnaast zijn er grootse plannen voor een nieuwe showroom en magazijn. ” Zo kunnen wij onze klanten nog beter bedienen” . Wij houden je uiteraard op de hoogte van de ontwikkelingen (Volg ons ook op Facebook!).

Aanmelden nieuwsbrief

Aanmelden nieuwsbrief
Chat openen
Hallo,

Waar kan ik je mee helpen?