11 november 2023

Wij zijn verhuisd

Vanaf 4 november heten wij je van harte welkom in onze nieuwe showroom op De Reidflechter 6, in de Westereen! Met maar liefst 300m2 showroom, kunnen wij jou een nog breder assortiment haarden bieden, direct uit voorraad!

Op de pagina van de openingstijden vind je een fotogalerij die je een goede indruk geeft van de nieuwe showroom en het brede aanbod. Wij zien jou graag eens in de Westereen. De koffie staat klaar!

Berichtgeving in de Actief (30 oktober 2023):

Met een nieuw pand aan de Reidflechter 6 in De Westereen komt de mooie collectie aan haarden van Wijma Haarden nog beter tot z’n recht. “Vanaf 4 november heten wij iedereen van harte welkom in onze nieuwe showroom. Met maar liefst 300m2 showroom, kunnen wij een nog breder aanbod haarden aanbieden. Ook direct uit voorraad!”, vertelt eigenaar Harrie Nuveld enthousiast.

Bij Wijma Haarden in de Westereen, Friesland zit je er altijd warmpjes bij! Harrie: “Wij hebben een brede keuze in houtkachels, pelletkachels, gashaarden en elektrische haarden. Daarnaast zijn wij ook actief op het gebied van schoorsteenvegen/pelletkachelonderhoud en mechanische ventilatiereiniging. Zo houd je een gezonde lucht in je huis en voorkom je klachten zoals allergieën, slaapproblemen en luchtaandoeningen!”

Ecodesign

Alle tachtig haarden die straks bij Wijma te zien zijn voldoen aan de Ecodesign 2022 wetgeving, zodat er altijd milieuvriendelijk met optimaal rendement gestookt kan worden. Weet je niet precies hoe je een haard het beste kan stoken dan kun je bij Wijma Haarden stookles krijgen. Zo leer je op een zorgeloze en verantwoorde manier stoken.

Besparing

Ook met het prijsplafond op gasprijzen kun je met een haard of pelletkachel tussen de vijftig en dertig procent op je stookkosten besparen. Hoe mooi is dat. Vanwege de opening is er een speciale actie op 4 november gratis installatie van uw haard en rookkanaal. 

De nieuwe locatie van Wijma Haarden is de Reidflechter 6 in De Westereen. Tel. 0511 – 233 040 / 06 – 138 81 941 –

RTV NOF brengt een bezoek aan de showroom (17-10-2023):

Aanmelden nieuwsbrief

Aanmelden nieuwsbrief
Chat openen
Hallo,

Waar kan ik je mee helpen?